Handleiding

U kunt inloggen op de webpagina http://nuboeken.com/login.php, of door naar de website www.nuboeken.com te gaan en daar in het menu rechts te kiezen voor "Kalnder bijwerken".

 

Er verschijnt een scherm waarin u wordt uitgenodigd om in te loggen.

 

 

 

Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, dan verschijnt het volgende scherm:

 

Het toevoegen van een reservering:

 

 

 

 

 

 

 

Kies, indien u meerdere accommodaties beheert nu eerst de gewenste accommodatie, in ons geval "Demo accommodatie", het volgende scherm verschijnt:

Dit spreekt voor zich denk ik, vul nu de aankomst- en vertrekdatum in en de boeking zal worden gedaan.

Daarna uitloggen en de klus is geklaard!

Het verwijderen van een reservering

U bent al ingelogd. Klik nu op "boekingen" rechtsboven in het menu.

 

 

Het volgende scherm verschijnt:

Klik nu op de tekst "Verwijder" van de boeking die u wilt verwijderen.

Het wijzigen van een accommodatie

Dan rest er nog de mogelijkheid om de accommodatie te wijzigen. Klik op "Accommodatie", in het nu volgende scherm kunt de naam van de accommodatie, de omschrijving en het aantal getoonde kalenders wijzigen.

De volgende aanwijzingen gelden alleen voor hen die zelf de kalender op hun website willen plaatsen. Dus niet voor verhuurders op ameland.net, wadvakantie.nl en nuboeken.com.

 

Wilt u testen of de applicatie ook ingepast kan worden in uw website? Hieronder vindt u het script van de testkalender. U kunt het script gewoon kopiĆ«ren en vervolgens plakken in uw HTML code op de plaats waar u de kalender wenst. In verband met de ruimte op deze pagina hebben we het script "opgeknipt", het moet echter op 1 regel in de HTML code staan. 

U kunt uw kalender ook nog voorzien van een label (toelichting), bijvoorbeeld zoals u dat ook aantreft op de admin pagina. Hieronder hebben we de afbeeldingen van de knoppen geplaatst, u kunt ze met de rechtermuistoets selecteren en "opslaan als" naar een plek op uw PC. Vervolgens kunt u ze in uw pagina('s) opnemen, bijvoorbeeld in een tabel.

   Niet beschikbaar
   Beschikbaar
   Vertrekdag
   Aankomstdag

 en dan hier een voorbeeld

 

Mocht u deze legenda willen toevoegen, dan kunt u onderstaand scriptje kopiƫren en plakken op de plaats in uw pagina waar u hem wilt hebben.

We kunnen tegen een geringe vergoeding aanpassingen maken, bijvoorbeeld in de taal en/of de opmaak.

 Voor webmasters:

U kunt achtergrondkleuren ook instellen met behulp van CSS. We hebben wat voorbeelden gemaakt, klik hier voor de testpagina.